Bosch

  •  
    Bosch Acil Anons
ALMANYA – Bosch’dan Acil Anons Sistemleri
Acil anons ve müzik yayın sistemleri rezidanslar, havaalanları, hastaneler, eğitim kurumları, oteller, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, endüstriyel tesisler gibi mekanlarda, acil durumlarda sesli tahliye, acil anons ve müzik yayın amaçlı olarak kullanılırlar.

Bosch Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri, hemen her tip tesis için gerekli olabilecek geniş ürün portföyüne sahip, dünyadaki ender birkaç kuruluş arasındadır. 1921 yılında Stuttgart'ta kurulan Bosch Güvenlik Sistemleri günümüzde 5 kıtada toplam 40'tan fazla ülkede ofis ve temsilciliklere sahip olup, Almanya, Amerika, Hollanda, Portekiz, Çin ve Singapur'daki üretim merkezleri ile faaliyettedir.

Bosch Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri, Yangın ihbar sistemleriniz, havalimanlarındaki uçuş bilgi sistemleriniz gibi sistemlerle entegre olarak çalışabilmekte, otomatik anonslar ve bilgilendirme mesajları önceden programlanarak sunulabilmektedir.

Bosch Seslendirme ve Acil Anons Sistemleri; teknolojik olarak şu üstünlükleri sağlamaktadır;

Bir zondan yüzlerce zona kadar, tek anons noktasından yüzlerce anons noktasına kadar büyüyebilen modüler yapı. Yangın ihbar sistemleri,uçuş bilgi sistemleri gibi sistemlerle entegrasyon sağlar. Sistemler, uluslararası güvenlik standartlarına (IEC60849 -EN60065-EN55103) uygundur. Basit bir analog sistemden çok fonksiyonel dijital sistemlere kadar geniş bir ürün portföyüne sahiptir.

Kampüs tipi projeler için uygun, network edilebilen, IP altyapısı üzerinden kontrol edilebilen entegre sistemler kurulabilir. Süpervize , otomatik yedekleme özellikleri olan sistemler kurulabilmektedir. Tüm seslendirme ihtiyaçlarını tek bir marka ile temin edebilmenin avantajlarını sağlar.