Sıramatik

Sıramatik Sistemleri sıra ile hizmet verilen tüm işletmelerde ihtiyaç duyulan, hizmet alan ve hizmet verene büyük kolaylık sağlayan sırayı yöneten ve çağrıyı kolaylaştıran sistemlerdir.
Kiosk Cihazı kullanım bilgisine ihtiyaç olmaması nedeni ile kolaylıkla kullanabilmekte, bu yönüyle de özellikle kamuya açık mekanlarda, kalabalık bölgelerde personel ve bilgi akışının eksik ve yetersiz kaldığı mekanlarda 7 gün 24 saat açık bir kullanıma açıktır.

Ana yönlendirme panelleri, sıra yönetimi sistemlerinde, hizmet alacak kullanıcıların, doğru personele yönlendirilmesi için, sistemin kurulduğu bölümde, bekleme salonlarına ve yönlendirme hollerine yerleştirilen, çağrı yapan personel ve çağrı yapılan kullanıcılara ait bilgilerin gösterildiği ekipmandır.

Matrix ana paneller ile, yazı tipi, kayan yazı mesajları, yazı büyüklüğü, kullanılması istenilen rakam adedi, yönlendirme okları sıra sisteminizde kullanılabilmektedir.
Operatör panelleri, sıra yönetimi sistemlerinde, hizmet alacak kullanıcıların, çağrıyı yapan personele veya odaya yönlendirilmesi için masa üzerine veya kapı üzerine yerleştirilen, çağrı yapan personel ve çağrı yapılan kullanıcılara ait bilgilerin gösterildiği ekipmandır.

Matrix operatör ekranları ile, yazı tipi, kayan yazı mesajları, yazı büyüklüğü, kullanılması istenilen rakam adedi, yönlendirme okları sıra sisteminizde kullanılabilmektedir.
LCD TVlerinizi Ana Yönlendirme ekranları olarak kullanabilirsiniz. Bunun yanı sıra video, resim duyuru yayınlayabilir, Ana yönlendirme ekranlarınızda TV yayını yapabilirsiniz. üstelik tamamen kişiselleştirebilirsiniz.

LCD TV ana yönlendirme ekranlarınız ile ana yönlendirme ekranlarınızı kurumunuz imajına uygun biçimde düzenleyebilrisiniz. üstelik tamamı Internet Explorer gibi web tarayıcılar ile tamamen platformdan bağımsız (Linux veya Windows işletim sistemine sahip bilgisayarlar, IPhone veya Web tarayıcısına sahip cep telefonları)LCD Monitör ile operatör ekranı uygulaması kablosuz olarak gerçekleştirilebilir. Operatör ekranlarında LED ekranlar yerine Interaktif LCD ekranlar kullanılabilir.

LCD Operatör ekranları ile, ekran görünümünü kişiselleştirebilir, çağrı ve gişe numaralarının yanı sıra, kayan yazı şeklinde bilgilendirme mesajları, fotoğraflar, duyurular ve videolar yayınlayabilirsiniz.