Avaya

  •  
    About AVAYA
AMERİKA – Profesyonellerin tercihi “İletişim Uzmanı”

Avaya Communication Manager;
Avaya Communication Manager yazılımı, küçük ya da büyük işletmeleriniz için güvenilir, ölçeklenebilir ve maliyet etkin çözümler sunar. Ses ve veri ağlarınızı IP telefonlarla birleştirerek yönetim ve iletişim maliyetlerini düşüren Avaya Communication Manager müşterilerinizle iletişimi en verimli şekilde gerçekleştirebilmeniz için gelecek teknolojilerini bugünden hizmetinize sunmaktadır.

Avaya Integral Enterprise I55;

Integral 55, 7x24 çalışma zamanı, yüksek performansı ve ileri teknolojisiyle, ölçeklenebilir ve maliyet etkin iletişim çözümleri sunmaktadır. Integral 55’e entegre edilmiş internet üzerinden ses aktarma (VoIP) özellikleriyle, işletmeniz bünyesinde bulunan IT altyapısına entegre edilerek verimli, güvenilir, maliyet etkin iletişim imkanları sunmaktadır. Integral 55, Avaya’nın dünya çapındaki zengin bilgi birikimi ve etkin destek ağı ile dünyanın neresinde olursanız olun, onlarca kişilik ofislerinizden onbinlerce kişilik şirket merkezlerinize kadar tüm iletişim ihtiyaçlarınız için çözüm sunar.

Avaya IP Telefon Setleri
Avaya IP telefonları ile SMS gönderebilir, şirket veritabanından istediğiniz bilgilere ulaşabilir, SMS ve sesli mesajlar gönderebilir, konferans görüşmeler düzenleyebilir ve daha birçok özelliğe tek bir telefonla ulaşabilirsiniz.

Firmamız AVAYA ürünlerine yönelik;
Analiz ve Projelendirme Çalışması, Gümrük ve Satış Hizmetleri, Türkiye’nin her yerine kurulum, Uzman teknik personel ile 7/24 destek, Periyodik bakım ve güncelleme hizmetlerini vermektedir.