Esser By Honeywell

  •  
    Honeywell Tanıtım Videosu
 ALMANYA – ESSER By Honeywell ile Tüm Projelerinize Uygun Yangın Alarm Sistemleri

Güçlü bir marka, yakın ve kalıcı müşteri bağları için en emin yoldur. ESSER bu yaklaşımla, dinamik bir rekabet ortamında emin adımlarla büyümeye devam etmek için mevcut potansiyelinin de üzerine çıkmaktadır. ESSER markası yenilikçi ve kaliteli “yangından korunma sistemlerini” temsil etmektedir.

35 yıldır yenilikçilik, tutarlı piyasa ve müşteri odaklı çalışmaları ESSER ürün markasının başarılı gelişimini ortaya koyuyor. Yangın algılama ve alarm tekniği alanındaki kapsamlı ürün programı münferit, kişisel olarak entegre edilebilen sistem hizmetlerini kapsar. Böylece her talep için en iyi şekilde birbirine uydurulmuş ürünlerle kişiye özel bir genel yangın koruma konsepti planlanıp uygulanabilir.

Novar GmbH şirketinin Honeywell tarafından Nisan 2005 tarihinde devralınmasından bu yana ESSER ürün markası dünya çapında lider bir kuruluş olan “Honeywell” in bir parçasıdır.
AV Digital’in 2008 yılının başında Honeywell tarafından devralınmasıyla, ESSER ürün portföyü başka bir başarılı ürün alanı olan elektroakustik ses alarm ve anons sistemleri ve ile genişledi. Bu ürün serisinin çok gelişmiş yenilikleri sayesinde hedefe odaklı bilgi aktarımı ve en büyük bina komplekslerinde bile tahliye işlemleri yapılabiliyor.

Honeywell International, 38 milyar Dolar değerinde, teknoloji ve üretim alanlarında pazar lideri olarak kabul edilen, geniş bir yelpazede faaliyet gösteren uluslararası bir şirkettir.