Kilsen

  •  
    UTC Fire & Security - Ge Kilsen Tanıtım
İNGİLTERE – KILSEN’den Akıllı Adreslenebilir Can Güvenliği Sistemleri
UTC FİRE & SECURITY, Kilsen ile güvenli ortamlar yaratıyor. Kilsen yeni seri yangın algılama panelleri, benzersiz tasarımı sayesinde küçük ve orta ölçekli tüm işletmelerin her türlü ihtiyaçlarına çözüm sağlıyor. CE, LPCB, CPD ve VdS sertifikasyonları, sunduğu USB ve Ethernet çıkışlarının sağladığı teknik avantajlar ile UTC Fire & Security, Kilsen kullanıcılarına güvenli ortamlar yaratmaya devam ediyor. Ayrıca KILSEN’in Karbonmonoksit (CO) Algılama Sistemi, Türkiye pazarında proje bazlı işlerde en çok kullanılan, stabil ve hassasiyet değeri ayarlanabilen mimariye sahiptir.

Akıllı Adreslenebilir KILSEN Yangın Alarm Panellerinin Önemli Özellikleri

Çift İşlemli Algılama (DEGRADED MODE)

Panel anakartı yani CPU’su arızalansa bile yangın algılama ve ihbar sistemi çalışmaya devam ediyor. CPU arızalandığı durumda binada bulunan personeli alarm durumunda tahliye edebilecek senaryolar yaratılabilir.Bu çalışma şekline “Degraded Mode” adı verilmiştir.

Türkçe ile Birlikte Çoklu Dil Desteği
Panel kullanıcı arayüzü ile panel üzerindeki buton ve LED açıklamaları tamamen Türkçe olabilmektedir. Aynı zamanda istenildiğinde Rusça, Arapça, İngilizce gibi bir çok farklı dil desteği de sağlanabilmektedir.

Loop Kapasitesi
Kilsen yangın panelleri 1 looplu, 2 looplu ya da 4 looplu olarak tedarik edilebilmektedir. Kilsen yangın alarm paneli maksimum 4 loopluk kapasiteye sahiptir. Her bir loop ise 125 adet dedektör + 125 adet modül desteklemektedir. Yani bir loopa 125+125=250 adet cihaz bağlanabilmektedir. Her bir panel de ise 4 x 250 = 1000 adet cihaz bağlantısı yapılabilir.

Network Edilebilme Özelliği
Paneller aynı zamanda network yapılabilmektedir. Toplamda 32 adet loopa kadar network oluşturulabilir. Bu da toplam cihaz sayısında 32 x 250 = 8000 cihaz (dedektör+modül) demektir. Adresli paneller ile konvansiyonel paneller aynı anda tek bir networke bağlanabilmektedir.

Elektronik Adreslenebilir 
Dedektörler dip switch ya da rotary (döner) switchler vasıtasıyla değil el programlama cihazı ile programlanabilmektedir. Bu sayede kullanıcı veya kurulum personeli akıllı el programlama cihazı ile adresleme hatası yapmasının önüne geçebilecektir.

EN54 (LPCB, VDS) Sertifikasyonları
Kilsen yangın alarm panelleri EN54 onayı mevcut olan panellerdir. EN54 onayları LPCB, VDS kuruluşlarından alınmış ve belgelenmiştir.