Mitel

  •  
    Mitel Phones
İNGİLTERE – İletişim için gerekli olan her şey.

MITEL 3300 IP İletişim Platformu (IP Communications Platform) işletmelere yüksek ölçekli, zengin iletişim özellikleri içeren 10 kişiden 65000 kullanıcıya kadar destek verebilen IP telefon hizmetleri sunmaktadır.

MITEL 3300 IP İletişim Platformu şirketlere hali hazırda bulunan klasik santrallerini IP telefon mimarisine geçirmeyi sağlar. Bu mimari ile kurumlara ve firmalara Yerel Alan Ağlarında (LAN) ve Uzak Alan Ağında (WAN) zengin fonksiyonlu IP telefon teknolojisini ve gelişmiş uygulamalarını sunar.

Mitel IP PBX Mitel® 3300 IP İletişim Platformu işletmelere yüksek ölçekli, zengin iletişim özellikleri içeren 10 kişiden 65000 kullanıcıya kadar destek verebilen IP telefon hizmetleri sunmaktadır.
IP Telefon Çözümleri: 3300 ICP, IP-PBX hizmetleri yanısıra standart birleşik mesajlaşma, otomatik karşılama anonsu, otomatik çağrı dağıtım sistemleri ve kablosuz hizmetleri sunmaktadır. Santral yönetimi  LAN/WAN mimarisinde her yerden sanal yönetilebilir, 3300 ICP eşi benzeri görülmemiş IP özellikleri ile birlikte dağıtık bir yapı da olan organizayonu Q.SIG, DPNSS ve MSDN standartları ile desteklemektedir. 3300 ICP şirketlere hali hazırda bulunan klasik santrallerini IP telefon mimarisine geçirmeyi sağlar.