Samsung

  •  
    Samsung CCTV Sistemi Tanıtım Filmi
Samsung' Electronics; 70 yılı aşkın bir süredir yarı iletkenlerden ilaç sektörüne, otelcilikten finansal hizmetlere birçok alanda faaliyette bulunan Samsung Grubunun amiral gemisi olan Samsung Electronics, yüksek teknoloji elektronik cihaz üretimi ve dijital medya konularında dünyanın lider şirketidir.

Bir şirketin başarısı sadece iş alanında elde ettikleriyle değil, aynı zamanda içerisinde bulunduğu topluma ne kadar iyi hizmet sunduğu, gezegenimizin kaynaklarını ne kadar iyi koruduğu ve insanların yaşamlarında ne derece fark yaratabildiği ile ölçülür. Samsung, iyi bir vatandaş olarak katkıda bulunma sorumluluğunu memnuniyetle kabul etmekte; daha iyi bir toplum oluşturmak, çevreyi korumak ve geliştirmek ve içerisinde yaşadığımız toplumları kuvvetlendirmek amacıyla dünya çapında üzerine düşeni yapmaktadır.

Samsung Electronics'in gelecek on yıl için vizyonu, "Dünyaya İlham Ver, Geleceği Şekillendir." olacaktır.

Yeni teknolojiler, yenilikçi ürünler ve yaratıcı çözümler geliştirerek dünya toplumlarına ilham vermeye; ayrıca çekirdek ağımız olan endüstri, partnerler ve çalışanlar için yeni değer geliştirerek, daha parlak bir gelecek oluşturmaya kendimizi adadık. Bu çabalar sayesinde daha iyi bir dünyaya ve tümü için daha zengin bir deneyime katkı sağlamayı umuyoruz.

CCTV ve Kartlı Geçiş Kontrol, Samsung Electronics in bir parçasıdır. Samsung CCTV alanında Analog ve IP tabanlı CCTV konusunda oldukça geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bu sebeple hem fiyat avantajı hem de kaliteli/rekabetçi fiyat avantajıyla Türkiye'de pazar lideridir. Kartlı Geçiş Kontrol konusunda oldukça başarılı olan Samsung pazar liderliği konusunda da oldukça hızlı gelişmeler katetmektedir.